Kumpulan Lirik Lagu - Kumpulan lirik lagu terbaru dengan berbagai genre musik

Lirik Lagu Vita Alvia – Tuluse Welas

...maning wong liyosetuluse welas yo mung riko Baca juga: Lirik Lagu Vita Alvia Langit Bumi Saksine Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Vita Alvia – Tuluse Welas...

Lirik Lagu Vita Alvia – Stel Kendo

...Lirik Lagu “Stel Kendo” dari Vita Alvia. Lagu ini masih berupa single yang diciptakan oleh Andi Mbendol dan didistribusikan oleh label Samudra Records. Berikut cuplikan teks lagunya “pengene sugih...

Chord Kunci Gitar Nanda Feraro – Gempung

...ono) Am Dm wes sing ono sepuro maning G bolak balik riko G Am nyulayani janji riko.. F Sampek sampek rasane G E koyo gempung ati iki… Am F Isun...

Barry Manilow Sing It Lyrics

...Barry Manilow Song Sing It Lyrics to Sing It This is actually strictly dialogue between Barry and his grandfather, Joe, made circa 1951 or right around that time. They...

Lirik Lagu Nella Kharisma – Banyu Langit

...Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.Lirik Banyu Langit sworo angin angin sing ngeridu atingelingake sliramu sing tak tresnanipingin nangis ngetoke eluh neng pipisuwe ra weruh senadyan mung ono mimpi ngalemo...

Lirik dan Chord Gitar Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo

...dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Nella Kharisma – Tresno Mergo Bondo ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi saja. sumber : http://www.lirikbagus.com/2017/08/nella-kharisma-tresno-mergo-bondo.html Incoming search terms: chordtela...

Lirik Lagu Ayo Kerjo – Laoneis Band

...pengen urip sing mulyo kudu ngerasake …”. Lirik Lagu Ayo Kerjo Lirik Lagu Ayo Kerjo – Laoneis Band Details Penyanyi : Laoneis BandJudul Lagu : Ayo KerjoAlbum: SingleLabel : TA...

Lirik Lagu Bojo Loro – Didi Kempot

...disko awak kuru dek, mikir bojo loro bojo sing enom njaluk …”. Lirik Lagu Bojo Loro Lirik Lagu Bojo Loro – Didi Kempot Details Penyanyi : Didi KempotJudul Lagu :...

Chord Kunci Gitar Shaggydog – Ambilkan Gelas (Feat. NDX AKA)

...(ambilkan ambilkan) F Gm ambilkan gelas.. (ambilkan gelas) Outro : Gm..Cm..F..Gm.. Gm… Sumber : http://www.chordtela.com/2017/09/shaggydog-ambilkan-gelas-feat-ndx-aka.html Incoming search terms: chord bojoku disebeh cord bojoku disebeh kunci gitar lagu ndx bojoku disebeh...

Lirik Lagu Nella Kharisma – Sikso Batin

...kesikso semua janjimu sucimu kuwi mung ono ning lamberoso tresno nggo awakku wes ngilang ikhlasesaiki wes genep setaun urip bebarengankowe ra biso ngelalekke sing jenenge mantan ojo nganti mergo iki...